Wino Cabernet pokazuje niesamowitą złożoność, charakter i osobowość. Pikantne i złożone aromaty pieprzu czarnego, lukrecji, ziaren kawy i nutą mięty mieszają się z czarną porzeczką i owocami leśnymi. Pasuje do jagnięciny, dziczyzny i serów twardych. Odmiana: 100% Cabernet Sauvignon Smak: wytrawny Zawartość cukru: 3,76 g / l Kwasowość: 5,51 g / l Zawartość alkoholu: 14,50% vol. Temperatura serwowania: 16-18°C
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.